Διδασκαλείο Τ.Ε.Π.Α.Ε. - Αρχική σελίδα

Οι σύνθετες ανάγκες για εκπαίδευση που δημιουργήθηκαν στην σύγχρονη κοινωνία, της πολυπολιτισμικότητας και της τεχνολογικής ανάπτυξης, επέβαλαν την ίδρυση τμημάτων μετεκπαίδευσης και εξειδίκευσης των εκπαιδευτικών με εμπλουτισμένο πρόγραμμα σπουδών.

Ο βασικός σκοπός των τμημάτων αυτών είναι η περαιτέρω εξειδίκευση των εκπαιδευτικών τόσο μέσα όσο και έξω από το χώρο του σχολείου, ώστε να συμβάλουν με τη σειρά τους και αυτοί στην ανανέωση και τον εκσυγχρονισμό της ελληνικής εκπαίδευσης.

Στην κατεύθυνση αυτή το Διδασκαλείο του Τ.Ε.Π.Α.Ε. έχει σκοπό να βοηθήσει τις/τους μετεκπαιδευόμενες/νους να εκσυγχρονίσουν τις γνώσεις που απέκτησαν την περίοδο των προπτυχιακών τους σπουδών, να γνωρίσουν νέες μεθόδους διδασκαλίας και να αναπτύξουν κάποιο βαθμό προβληματισμού πάνω σε παιδαγωγικά θέματα.

Η ιστοσελίδα οργανώθηκε με στόχο την ενημέρωση των μετεκπαιδευομένων για τη λειτουργία του Διδασκαλείου όπως και το περιεχόμενο και τη δομή των σπουδών τους, ενώ παράλληλα τους τροφοδοτεί με την εκπαιδευτικό υλικό αλλά και πληροφόρηση για τις υπηρεσίες που προσφέρονται στο Πανεπιστήμιο.

Πληροφορίες
Τηλ. : 2310 995079
Fax: 2310 995079
Email: didaskaleio@nured.auth.gr


Ταχυδρομική Δ/νση
Διδασκαλείο ΤΕΠΑΕ - ΑΠΘ
Πανεπιστημιούπολη - Πύργος Παιδαγωγικού

Τ.Κ. 541 24, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Συνδεθείτε


 

 

Πρόσφατες ανακοίνωσεις

Η απονομή των διπλωμάτων μετεκπαίδευσης στις απόφοιτες του Διδασκαλείου Τ.Ε.Π.Α.Ε. Θεσσαλονίκης, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012 και ώρα 19.00 στην αίθουσα του 10ου ορόφου του Πύργου της Παιδαγωγικής Σχολής.
Πρόγραμμα διδασκαλείας μαθημάτων χειμερινού εξαμήνου 2011 - 2012 (Δες συνημμένο αρχείο)
Κείμενο διαμαρτυρία μη διεξαγωγή εξετάσεων για την επιλογή δασκάλων και νηπιαγωγών για τη μετεκπαίδευσή τους στα Διδασκαλεία των Τμημάτων Δημοτικής Εκπαίδευσης και Προσχολικής Εκπαίδευσης
Αλλαγές στο Πρόγραμμα διδασκαλείας μαθημάτων εαρινού εξαμήνου 2010 - 2011
Πρόγραμμα διδασκαλείας μαθημάτων εαρινού εξαμήνου 2010 - 2011 (Δες συνημμένο αρχείο)

Εκδηλώσεις του Διδασκαλείου και του ΤΕΠΑΕ

Πέμπτη στον Πύργο

Επιστημονική εκδήλωση του Τ.Ε.Π.Α.Ε. Α.Π.Θ.